Kan de MagicTruffel helpen bij depressie en verslaving?

Jazeker kan dat, sterker nog het is 'het' medicijn om je bewust te worden van je blokkades en om nieuwe oplossingen te vinden. Een depressie of verslaving zit vast in de voorkwab van de hersens en daar zit ook de vaste partonen wat maakt dat het zich blijft herhalen. Daarom is dit bij een depressie en verslaving moeilijk t 

doorbreken. De huidige medicatie van dokters helpt niet maar legt eerder het gevoel stil, zodat er ook geen positieve gevoelens gevoelt kunnen worden.      Zo wordt het haast onmogelijk om er uit te groeien.

De MediceWereld helpt de Geestelijke Zorg niet echt!

Ook in de Verslavinszorg is weinig veranderd!

Als de zorg de oude patronen niet veranderd lukt het bij de patienten ook niet!

Hoe kan een MagicTruffel Helpen?

Dat kan via een Trip/Reis door een aantal MagicTruffels op te eten. 

Dat kan via microdosering van MagicTruffels.

De Microdosering is in de vorm van pillen of in een MagicChocoTruf, een chocolaatje dus.

 

Een Trip/Reis..., Dat is een MagicTruffel Sessie waarin je de MagicChocoTruf eet en een reis van 4 tot 6 uur ingaat. Het versterkt je zintuigen en verdiept je gevoelens, wat van de SlappeLach naar je blokades gaat.

In de video hierboven leg ik uit hoe het werkt dat we door de psychedelica de voorkwab wat stil leggen, zodat we op een hele andere manier naar onszelf de angst, depressie en verslaving kunnen kijken. Vanuit een laag waar je niet oordeeld over jezelf, geen angst voelt of tekortkoming. Dan is het pas mogelijk jezelf te veranderen en de dingen t zien zoals ze zijn.

Ook brengt de MagicTruffel een hele liefdevolle laag en gevoel, je ervaart de wereld anders doordat je zintuigen veranderen. Je smaak, gehoor en zicht geven zachtere kleuren en muziek.                                                        Het laat je zien dat bomen en planten aura's hebben en leven.                Door de verbanden te zien kunnen  we angsten en depressie overstijgen.

Het gevoel er alleen voor te staan valt weg.  Dus het is echt een belevenis, en er komt altijd dat wat je niet verwacht. Er is moed en nieuwsgierigheid voor nodig om nieuwe wegen te bewandelen.

Hoe een Truffel Sessie verloopt kun je lezen, en horen in de video op de pagina TruffelSessie

In een Trip/Reis ervaar je veel in 4 tot 6 uur tijd. Dan zit je diep in je gevoel. Niet iedereen zit daar op t wachten, zeker niet als je je gevoelens en emoties niet de baas ben. Dan is de Micro Dosering een uitkomst.

 

MicroDosering.., Dit is ideaal om rustig beetje bij beetje je blokades te doorleven en om te zetten. De MicroDosering is bij iedereen anders.  Maar dat het een verandering brengt is zeker. Ook weer hetzelfde als boven, je gaat nieuwe verbindingen maken waardoor je de wereld en jezelf positiver gaat zien. Het gaat erom met welke intentie je het neemt, dan kan het daarop gaan werken. Ook voor beter nachtrust.., angsten overwinnen, of juist meer creativiteit opdoen.

Je neemt 1 hoeveelheid per 3 dagen, dus 1 dag wel en 2 dagen niet, kan savonds of smorgen innemen, via een capsule

Het mooie is het is puur natuur... vernieuwd je cellen... en maakt je blijer...

Over Microdosering vertel ik ook in de video hierboven...,

     Voor het kopen van een microdosering

15,00 euro per 10, dus voor 1 maand.

Heb je vragen dan kun je contact met me opnemen.