Zijn MagicTruffels Gevaarlijk?

NEE en JA

NEE: Omdat de Magictruffel het veiligst trip medicijn is.

Er zijn geen bijwerkingen ook niet naderhand.

Ze komen zo uit de Grond en worden: het eten van de Goden genoemd".

Het stofje wat ze bezitten wordt in het lichaam omgezet tot lichaamseigen stof, en laat de pijnappelklier opengaan waardoor de hersens op een nieuwe manier geactiveerd worden. Het is zowiezo goed de hersens wat meer te gebruiken en nieuwe verbindingen te maken.

Mensen zelf zijn bang voor nieuwe ervaringen die niet altijd te verklaren zijn, of voor hun eigen blokkades.., maar dan is het niet de angst voor de MagicTruffel,  maar angst voor verdieping in jezelf. Aan angst zit altijd het denkbeeldig gevaar vast en dat maakt dat de MagicTruffel een slechte naam heeft gekregen.

MagicTruffels vernieuwen je cellen in je lichaam, dat kun je tijdens een reis al voelen dat pijn plekken warmer worden en gaan tintelen. 

MagicTruffels laten juist de waarheid zien, al is het soms confronterend, het schoont je geest, je hart, je ziel en lichaam. Het is het verborgen medicijn om echt via zelfinzicht ons te bevrijden van de oude last die we eeuwen meedragen.

Ook in deze maatschappij waar we vast zitten in ego en illusie en de regering ons klein en dom houdt en daarom een MagicTruffel nooit zou aan bevelen, zijn veel mensen een uitweg en de waarheid aan het zoeken. Dan is de MagicTruffel een veilige manier om wakker te worden en je leven een reset te geven.

Bij bewust gebruik zijn MagicTruffels niet gevaarlijk, het maakt de weg vrij naar onze vrijheid in onze ziel.

JA:: Omdat het je bestaande grenzen verbreekt, en het zeker geen PartyDrugs is. Als je niet goed in je vel zit, komt dat naarboven, en ben je daar niet op voorbereid, kun je heelerg schikken en in een bad trip komen.

Ook kunnen oude blokkades, angsten of verdriet omhoog komen, juist om gezien en verwerkt te worden. Dan is het beter als er wel iemand bij is, anders wordt het angstig , zie je de inzichten niet, en dan duurt 4 uur lang.

MagicTruffels zijn pas gevaarlijk als je er onbewust of te gemakkelijk mee omgaat, of een te hoge dosering neemt, en je daardoor angstig wordt en niet weet wat je moet doen.

Magic Truffels/Paddo NOOIT nemen met Alchol of Drugs, of Antidepressiva Medicijnen!!

Voor mensen met Epilepsie is het niet aan te raden.

 

Hier een duidelijke Video over Psychedelische middelen...: